Bemutatkozás

Télifagyi, Rolettini, Kojak nyalóka, Limó por, Sajtostallér és még sok-sok íz a múltból, amit felélesztettünk!

Cégünk 2008 óta foglalkozik retró finomságok gyártásával és forgalmazásával. Kínálatunkat folyamatosan igyekszünk a piaci igényekhez igazítani sós és édes ízekkel egyaránt, termékpalettánk gyorsan bővül.

Különböző terméket gyártunk és forgalmazunk, melyeket minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel, és olykor kézzel készítünk el, azon igyekezve, hogy sokak számára visszaidézhessük a gyermekkor ízeit.

Legnépszerűbb termékünk a Télifagyi, melyet a hagyományos, régi receptúra alapján, kézzel készítünk el.

Édességeink között továbbá a Rolettini termékcsalád is megtalálható 3 különböző ízben, valamint a Linzer virágok és a Kölyök gumi cumi is felkerülhetnek üzleted polcaira.

2019-ben két régi ismerőssel bővültünk, az 1965 óta kedvenc Kojak nyalóka és az 1974-ben megalkotott Limó por is megtalálható már kínálatunkban.

Gyártói és forgalmazói tevékenységünk mellett hazai gyártók disztribúciójával is foglalkozunk, fordulj hozzánk bizalommal!

Bemutatkozás
RetroCsoki.hu
Termékeink
Közül néhány ismertebb
RetroCsoki.hu

Big Crunch

A legjobb az ősroPPanás óta...

Limó üdítő italpor

Gluténmentes magyar termék

Hajdúsági Mézes

Natúr, étbevonós, cukormázas

RetroCsoki.hu

RetroCsoki.hu

Legfőbb termékünk a Télifagyi, ami igen közkedvelt a hazai piacon minden korosztály számára. A receptúráját illetően régi, hagyományos módon, kézzel készítjük, szívünk, lelkünk benne van.

A Télifagyi mellett Linzer virágokat és vegyes teasüteményeket gyártunk. Egész évben gyártás alatt van a Retro sajtostallér, amely sima sajtos és köménymagos ízekben kerülnek a boltok polcaira.

Kerekes Kft.
Dolcetta
Csokimax
Penny
Auchan
Coop
RetroCsoki.hu