Bemutatkozás

Télifagyi, Rolettini, Kojak nyalóka, Limó por, Sajtostallér és még sok-sok íz a múltból, amit felélesztettünk!

Cégünk 2008 óta foglalkozik retró finomságok gyártásával és forgalmazásával. Kínálatunkat folyamatosan igyekszünk a piaci igényekhez igazítani sós és édes ízekkel egyaránt, termékpalettánk gyorsan bővül.

Különböző terméket gyártunk és forgalmazunk, melyeket minőségi alapanyagokból, szívvel-lélekkel, és olykor kézzel készítünk el, azon igyekezve, hogy sokak számára visszaidézhessük a gyermekkor ízeit.

Legnépszerűbb termékünk a Télifagyi, melyet a hagyományos, régi receptúra alapján, kézzel készítünk el.

Édességeink között továbbá a Rolettini termékcsalád is megtalálható 3 különböző ízben, valamint a Linzer virágok és a Kölyök gumi cumi is felkerülhetnek üzleted polcaira.

2019-ben két régi ismerőssel bővültünk, az 1965 óta kedvenc Kojak nyalóka és az 1974-ben megalkotott Limó por is megtalálható már kínálatunkban.

Gyártói és forgalmazói tevékenységünk mellett hazai gyártók disztribúciójával is foglalkozunk, fordulj hozzánk bizalommal!

Bemutatkozás
RetroCsoki.hu
Termékeink
Közül néhány ismertebb
RetroCsoki.hu

Rolettini

Kókusz ízű krémmel töltött ostya

Kojak nyalóka

Eredeti receptúra alapján

Pandi Zizi

Gyümölcsös ízű puffasztott rizs.

RetroCsoki.hu

RetroCsoki.hu

Legfőbb termékünk a Télifagyi, ami igen közkedvelt a hazai piacon minden korosztály számára. A receptúráját illetően régi, hagyományos módon, kézzel készítjük, szívünk, lelkünk benne van.

A Télifagyi mellett Linzer virágokat és vegyes teasüteményeket gyártunk. Egész évben gyártás alatt van a Retro sajtostallér, amely sima sajtos és köménymagos ízekben kerülnek a boltok polcaira.

Kerekes Kft.
Dolcetta
Csokimax
Penny
Auchan
Coop
RetroCsoki.hu